MIĘDZYNARODOWA KONFERENCJA "PSYCHOTERAPIA HAZARDZISTÓW I ICH RODZIN-DOŚWIADCZENIA EUROPEJSKIE"

9 czerwca 2012 r.

Szanowni Państwo,

Zapraszamy Państwa na Międzynarodową Konferencję „Psychoterapia hazardzistów i ich rodzin-doświadczenia europejskie”, organizowaną przez Krakowskie Stowarzyszenie Terapeutów Uzależnień.

Konferencja jest objęta honorowym patronatem Prezydenta Miasta Krakowa Prof. Jacka Majchrowskiego oraz Przewodniczącego Rady Miasta Krakowa Bogusława Kośmidera. Odbędzie się w dniach 27 i 28.09 w salach Magistratu przy Placu Wszystkich Świętych 3 w Krakowie.

Wydarzenie to będzie okazją do wymiany doświadczeń z pogranicza teorii i praktyki pracy z hazardzistami i ich rodzinami w Austrii, Niemczech i Polsce. Adresujemy je do psychoterapeutów, lekarzy, naukowców zainteresowanych integrowaniem wiedzy, metodologii z praktyką pomagania osobom dotkniętym patologicznym hazardem i innymi uzależnieniami behawioralnymi.

Zadanie dofinansowane jest ze środków Funduszu Rozwiązywania Problemów Hazardowych Ministerstwa Zdrowia i realizowane przy współpracy z Krajowym Biurem Do Spraw Przeciwdziałania Narkomanii

Załączamy program i informację na temat konferencji.

Zapraszamy do rejestracji poprzez wypełnienie poniższego formularza.

z poważaniem,

Prezes KSTU

Agnieszka Litwa-Janowska

PROGRAM KONFERENCJI»