KONFERENCJA "WIĘŹ-INTYMNOŚĆ-SEKSUALNOŚĆ W PSYCHOTERAPII OSÓB Z SYNDROMEM DDA" OSIECZANY 24-25.X.2013

8 października 2013 r.

Krakowskie Stowarzyszenie Terapeutów Uzależnień zaprasza 24-25.X.2013 r. na konferencję pod tytułem "Więź - intymność - seksualność w psychoterapii osób z syndromem DDA". Konferencja będzie adresowana do psychoterapeutów, specjalistów psychoterapii uzależnień zajmujących się i zainteresowanych wzbogaceniem swojego rozumienia relacji terapeutycznej i specyfiki zjawisk występujących w psychoterapii pacjentów z syndromem DDA.

KSTU od początku istnienia Krakowskiego Centrum Terapii Uzależnień prowadzi kompleksową psychoterapię dla tych pacjentów, co zaowocowało pięć lat temu, otwarciem Ośrodka Psychoterapii DDA, wyspecjalizowanego w pracy z pacjentami, którzy dorastali w rodzinie z problemem uzależnień. Zespół Ośrodka (psychoterapeuci, specjaliści psychoterapii uzależnień) oprócz prowadzenia diagnozy i terapii, ma duże doświadczenie szkoleniowe, oraz niemały dorobek w zakresie teoretycznych wniosków w zakresie tych zagadnień. Podczas konferencji zamierzamy zaprezentować je i podzielić się naszymi doświadczeniami z praktyki pracy psychoterapeutycznej w OP DDA.
Konferencja będzie piątą z kolei organizowaną przez nas konferencją z tematyki DDA. Mamy nadzieję, że będzie cieszyła się podobnie dużym zainteresowaniem jak poprzednie.

Współorganizatorem konferencji jest Państwowa Agencja Rozwiązywania Problemów Alkoholowych.

Zapraszamy do zapoznania się z Programem Konferencji, informacjami organizacyjnymi oraz zapraszamy do zapisania się poprzez wypełnienie poniższego formularza

Kontakt -  Lilla Barańska tel. 505 163 624 lub 12 633 50 08

HOTEL POD DĘBAMI» kontakt, dojazd