II ZJAZD REALIZATORÓW PROGRAMÓW FINANSOWANYCH Z FRPH

16 kwietnia 2014 r.

Krakowskie Stowarzyszenie Terapeutów Uzależnień oraz Wojewódzki Ośrodek Terapii Uzależnień

i Współuzależnienia w Toruniu zapraszają do udziału w II ZJEŹDZIE realizatorów programów finansowanych z Funduszu Rozwiązywania Problemów Hazardowych.

Program Zjazdu obejmuje wykłady, prezentacje realizowanych projektów oraz zajęcia warsztatowo-dyskusyjne. Uczestnicy będą mieli możliwość prezentacji realizowanych projektów, wymiany dotychczasowych  doświadczeń w tym  zakresie oraz podjęcia dyskusji na temat zagrożeń związanych z hazardem i innymi uzależnieniami behawioralnymi.

Realizatorów projektów dofinansowanych z Funduszu Rozwiązywania Problemów Hazardowych zainteresowanych przygotowaniem i przedstawieniem 15-minutowych prezentacji dotyczących podejmowanych działań, zapraszamy do przesłania konspektu wystąpienia wg załączonego wzoru
do 15.05.2014r. na adres: zjazd@kstu.pl. Spośród otrzymanych propozycji, komitet organizacyjny zjazdu wybierze 12 prezentacji projektów realizowanych z FRPH.

Do udziału w spotkaniu zapraszamy również osoby i podmioty zainteresowane realizowaniem projektów dofinansowanych z Funduszu Rozwiązywania Problemów Hazardowych w kolejnych latach.

Zjazd odbędzie się 02-03.06.2014r. w Toruniu, w Hotelu Copernicus, Bulwar Filadelfijski 11.

ZGŁOSZENIE UDZIAŁU I KOSZT UCZESTNICTWA

• Wypełnienie formularza rejestracyjnego na stronie  www.kctu.pl lub  www.kstu.pl oraz dokonanie wpłaty w wysokości 50 zł.
  • Opłatę prosimy wpłacać na konto: Krakowskie Stowarzyszenie Terapeutów Uzależnień, Credit Agricole, nr rachunku 20194010763085194800150000 tytuł: Zjazd, imię i nazwisko.

Opłata zawiera: 2 noclegi (1/2.6 oraz 2/3.6) lub 1 nocleg (2/3.6), wyżywienie w czasie zjazdu,

materiały szkoleniowe.

Rezygnacja z noclegu nie wpływa na wysokość opłaty.

W przypadku rezygnacji  z udziału w Zjeździe opłaty nie będą zwracane.

• Za przygotowanie i przedstawienie prezentacji realizowanego projektu przewidziane jest wynagrodzenie oraz zwolnienie z opłaty udziału w zjeździe.
  • W przypadku dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu z biurem organizatora zjazdu: Lilla Barańska, tel. 505-163-624, email zjazd@kstu.pl
  • UWAGA ! BRAK JUŻ WOLNYCH MIEJSC NOCLEGOWYCH - MOŻLIWOŚĆ ZAPISANIA SIĘ NA ZJAZD BEZ NOCLEGU

FORMULARZ REJESTRACYJNY

PROGRAM ZJAZDU »