TERAPIA PAR

18 września 2014 r.

W Ośrodku Psychoterapii DDA proponujemy kompleksową diagnozę oraz psychoterapię indywidualną i grupową dla osób, które źródeł swoich bieżących problemów dopatrują się m.in. w trudnej historii swojego dorastania w rodzinie z problemem uzależnień oraz terapię par/małżeństw/rodzin dla osób z rodzin z problemem uzależnienia (od alkoholu, innych substancji czy zachowań) obecnym w przeszłości lub aktualnie.

Oferta skierowana jest dla osób, które mają lub miały w rodzinie pochodzenia , lub aktualnej problemy związku z uzależnieniem bliskiej osoby i widzą wpływ tych problemów na relację w parze/ związku.

Pacjenci będący w psychoterapii w OPDDA lub w OPUiW mogą korzystać z tej oferty po uzgodnieniu z terapeutą indywidualnym.

Praca psychoterapeutów w Ośrodku integruje  podejście psychodynamiczne, systemowe
i egzystencjalne (przy zastosowaniu współczesnej wiedzy na temat uzależnień), z uwzględnieniem specyfiki historii życia przyjmowanych pacjentów.

Osoby zainteresowane mogą telefonicznie lub osobiście ustalić termin konsultacji w rejestracji OPDDA tel. 12 359 30 18.