SPECJALNA OFERTA DLA OSÓB, KTÓRE UKOŃCZYŁY LECZENIE W KRAKOWSKIM CENTRUM TERAPII UZALEŻNIEŃ

29 marca 2016 r.

OBÓZ TERAPEUTYCZNY

"ROLA SPOŁECZNA - WYZWANIE, ZOBOWIĄZANIE CZY ROZWÓJ"

KIEDY?

13-17.04.2016r.

GDZIE?

Pensjonat w Woli Kalinowskiej k/Ojcowa

DLA KOGO?

dla osób uzależnionych i współuzależnionych - pacjentów KCTU będących w trakcie leczenia i po jego zakończeniu

TERAPEUCI PROWADZĄCY

Anna Bobola i Małgorzata Miarczyńska

Tematem przewodnim obozu terapeutycznego są ROLE SPOŁECZNE i rozwój osobisty w tym obszarze. Uczestnicy obozu będą mieli możliwość odkryć na nowo swoje role życiowe: żony, męża, syna, córki, ojca, matki, pracownika, szefa, przyjaciela, kolegi, koleżanki... Każdy przekona się, w jaki sposób pełni w/w role: z czego jest zadowolony i dumny, co sprawia mu trudność i wymaga zmiany, w jakim kierunku chce się rozwijać.

Obóz terapeutyczny daje niepowtarzalną szansę skupienia się na sobie i spotkania z innymi. Zajęcia będą prowadzone w grupie, z wykorzystaniem różnych metod pracy (m.in. dialog motywujący, elementy psychodramy).

Osoby zainteresowane zapraszamy do kontaktu telefonicznego (tel. 505 163 623) lub osobistego z terapeutami prowadzącymi: Anną Bobolą, Małgorzatą Miarczyńską. Koszt udziału w obozie terapeutycznym to 340zł dla mieszkańców Krakowa (zakwaterowanie i wyżywienie) i 800zł dla osób spoza Krakowa (zajęcia grupowe, zakwaterowanie i wyżywienie).

Liczba miejsc jest ograniczona, ostateczny termin zgłoszenia udziału mija 5.4.2016r.